Biały barszczyk
Katalog znalezionych hasełArchiwum
- Moje największe skarby i opowieści prosto z mojego
- KUPIĘ Lewy biały kierunkowskaz do E 36 coupe
- ZAGINˇŁ BIAŁY, KUDŁATY PIES - NAGRODA
- de_tuscan
- Małysz trzeci w Lillehammer
- Oferuję materiały budowlane
- Protokoły z posiedzeń Zarządu Powiatu
- 2005.05.24, RSC Journals
- dekarza szukam
- UNDERCLUB@ ĹšWIATECZNE MENU 2009 wiosna
- zanotowane.pl
- doc.pisz.pl
- pdf.pisz.pl
- teen-mushing.htw.pl
Moje największe skarby i opowieści prosto z mojego
Odcedzić, włożyc kawałek dobrej kiełbasy, nieduży kawałek boczku wędzonego, 2-3 z±bki czosnku i zagotować. Wyj±ć czosnek, kiełbasę i boczek. Pokroić w paski grzybki. Do tego wywaru wlać pół litra ukiszonego barszczu. Przyprawić majerankiem, dodać ¶mietany wedle uznania. Na miskę wkroić ugotowan± kiełbasę i boczek, dodać pokrojone jaja - po jednym na osobę, można trochę pieczonych okrawków dodać. Zupę wlać do wazy. Tak podawać.